Veckan som gått, vecka 44!

2015-10-30

Hejsan allihopa!

Vi lämnar snart en vecka som varit fullspäckad med skoj!

Vi startade veckan med att leka i parken och ha kalas för Judith som fyllde 4 år! På Tisdagen firade vi nalledagen eller vi döpte om den till nalle & leksaksdagen! Så alla barn fick ta med en valfri leksak eller gosedjur hemifrån sen fick dom vara med under dagen. Sakerna och nallarna fick till och med åka en egen barnvagn till parken!

ALLA barn var så duktiga när det gäller att dela med sig av sin sak, berätta vad den hette osv.... De bytlånade och det var inte en enda diskussion eller ledsen min över det! Fantastiskt!

Onsdagen startades med mycket uppspelta barn! Vi skulle ha maskerad! Vi gick in ovanligt tidigt på förmiddagen för att förbereda inför gästerna som kom på vårt maskeraddisco! När alla ca 25 barn var på plats sjöng vi sånger, åt pumpor & spöken (mandariner & bananer se bild på mail), dansade till discomusik och åt popcorn! Full rulle & många skratt!!

Veckan avslutades med vårt besök i skogen där barnen arbetade med en koja och plockade olika fina höstlöv som de större barnen sen gjorde en varsin "Hösträv" av.

Idag Fredag vankas det grillning i Starbo och lek med kompisar. Vi ska grilla falukorv och äta mos med grönsaker till. MUMS.

Hoppas alla får en bra helg !

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)