Veckan som gått, vecka 45!

2015-11-06

Hejsan allihopa!

Redan fredag igen, veckorna rullar på & man börjar fundera på jul, lucia och allt annat mysigt som hör denna årstid till. Vi har denna vecka börjat träna lucia sånger & vi hoppas att barnen vågar sjunga högt & fint på firandet så även ni föräldrar får höra vilka talanger vi har i gruppen.

Denna vecka har det varit lek i parker såklart! Vi startade vår 3- årsgrupp i tisdags (barn födda -12). Temat var "min bokstav". Under både 3- årsgrupp & gruppen för de äldsta så gör vi ibland pyssel, ofta med inriktning mot matematik eller bokstäver, ibland spelar vi olika pedagogiska spel tillsammans & ibland kanske vi bara pratar & har samling om något som vi vill. Alla arbeten/ teckningar från dessa grupper sparas längst bak i barnens pärmar i hallen. Barnen trivs med att få gå undan lite i grupper & känna sig lite stora, 4-5 årsgtuppen är oftast tillsammans med Azadehs & Kerstins barn & är mer skolförberedande än 3- årsgruppen som oftast även är "bara" vår lilla grupp.

Annars i veckan har vi haft rytmik till mini röris skivan, haft fotografering som gick kanonbra & besökt skogen. Vi avslutade veckan med att besöka Starbo tillsammans med massor av kompisar & grillade grillspett med bla majskolv & köttbullar.

Hoppas alla får en trevlig helg! Inför nästa vecka är det APt på onsdag & utflykt på Torsdag!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)