Veckan som gått, vecka 41!

2016-10-14

Hejsan!

....och så var det fredag igen!! Härliga veckor som bara rasslar på & nu har vi de mörkare tiderna framför oss men även en mysig tid. Jul med allt vad det innebär, pyssel, bak, sånger, lucia och massa mys! Vi kommer redan nästa vecka börja träna på sångerna till vårt luciafirande! 

Under den här veckan har vi avslutat inskolningen för Robin som har gått så himla bra & vi har därför kunnat besöka våra älskade parker som vanligt! Starbo givetvis, Nälsta ängen med ett gympa pass och faktiskt även en lite längre promenad vid ängen. Barnen mår så bra av att röra på dig ute i friska luften! 

Vi har även varit i skogen såklart! Det börjar ju bli kyligare som sagt så en lite varmare dryck och gärna ett sittunderlag är bra att ha med. Barnen vill ju ofta sitta lite utspridda så då är sittunderlag jättebra. 

Vi har avslutat vårt tema arbete med sinnet "lukten". Barnen har gjort ett varsitt ansikte av en papperstallrik eller rättare sagt påbörjat, eftersom vi har arbetet med lukten nu så är det endast näsor på våra "ansikten". Nu ska vi komma igång att arbeta med synen! 

Vi har även haft lite höstpyssel, barnen plockade ju fina höstlöv förra veckan som vi lade i press. Sen har vi fått tapetklister av en familj så då penslade vi fast våra fina löv på papper med klistret. De blev så blanka och fina! 

Den här härliga veckan avslutas med ett besök till "pizzaparken" eller Palmers parken som den faktiskt heter på riktigt.

Hoppas nu alla får en riktigt härlig helg!

/ Pernilla & Pia

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)