Veckan som gått, vecka 7!

2017-02-17

Hejsan!

Vilken härlig avslutning på veckan vi fick! Sol och grillning med härliga barn & vuxna! Vårkänslorna bara spritter i kroppen!

Början av denna vecka lade vi extra fokus på kärlek & omtanke för varandra i och med att det var "alla hjärtans dag". Vi hade en samling där vi pratade om hur viktigt det är att vi är snälla mot varandra och att visa att man tycker om varandra. Alla fick sen blunda och så satte vi på deras "hjärtarmband", (som dom fick ta hem). Glädjen i barnens ögon är obeskrivlig, så tacksamma och gulliga!! Sen hann vi även med lite pyssel, vi märkte dock att alla röda papper var slut så det blev inte riktigt det pyssel vi tänkt men barnen fick i allafall måla och dekorera sina hjärtan.

I tisdags hade vi även vår "skolgrupp" hos Azadeh.

Vidare i veckan så har vi besökt Starbo även på Onsdagen & skogen i vanlig ordning! I skogen jobbade vi bland annat med vårt tema : matematik! Det har varit en vecka med full fart & massa skoj!

Jag mailade er i veckan om att vi har ett instagramkonto nu. Utan barnbilder men vi tror ändå att det kan vara lite kul att få en uppdatering mer i "nuet" om vad vi har för oss på dagarna. Jag kommer givetvis fortsätta maila er minst varannan månad. Då blir det bilder på barnen i vanlig ordning. På instagram heter vi "Pernillasbusfron". Vi kommer bara godkänna personer som har en nära anknytning till oss och barnen. Så skulle vi inte godkänt en förfrågan för att vi inte vet vem det är så bara meddela oss vem det är så vi vet!

Ha nu en riktigt härlig helg!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)