Veckan som gått, vecka 37!

2014-09-12

Hejsan på er!

Imorse fick man riktig höstkänsla när man öppnade balkongdörren, dimmigt ute, fuktigt och kyligt! Men sen värmer det på under dagen!

Men som sagt hösten är här nu och dags att se över kläder och skor hemma, fråga oss gärna om råd om ni tycker det är svårt att välja rätt kläder. Vi säger även till såklart om det är något vi tycker barnen saknar.

Veckan som gått började med sockerkaksbak under dagen och fika med föräldrar på eftermiddagen. Jättekul att så många av er fick passa på och träffas, det blir ju inte så ofta då man har olika lämning/ hämtningstider.

Vi har besökt Starbo, nälstaparken och så skogen såklart.

I Starbo hade vi sångsamling med sångpåsar och även språkkort! Alla barn även om man har ett väl utvecklat språk har glädje av dessa övningar jag kommer göra med gruppen. Det är övningar med munnen, tunga, suga, blåsa osv... Bla får barnen röra tungan på olika sätt, så nu vet ni om barnen börjar med dessa konstigheter hemma!

I skogen undersökte vi olika sorters blad, träd  och pinnar, vi gjorde även en låtsas brasa med massor av pinnar. Vi åt våran matsäck och hade en himla mysig förmiddag med alla barnen. Lite bilder från skogen kommer på mailen!

Nästa vecka blir det teater Törnrosa och massa annat skoj!

Trevlig helg!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)