Veckan som gått, vecka 40!

2014-10-02

Hej allihopa!

Vecka 40 börjar lida mot sitt slut och alla får snart lite skön vila från vardagen. Pernilla, Pia och alla våra små busfrön ska avsluta en vecka med massa roligheter imorgon, med att fira kanelbullens dag! (lite i förskott)

Idag Torsdag var vi i vanlig ordning i skogen, lekte lekar med barnen och faktiskt övade luciasånger! Det gäller att börja i tid!

Vi har annars besökt både parkleken Grötfatet, Nälstaparken och Starbo i veckan! I Onsdags grillade vi grillspett och jag bara måste säga GUD vad alla åt mycket mat! Grillat är godast eller vad säger ni. Barnen i denna grupp är otroligt matglada och lunchen är vår stora måltid då vi njuter av all god mat och sitter länge. Jag vägrar tillåta stress när vi äter lunch, det kommer de få nog av sen i sitt framtida liv men inte nu!

I Onsdags när vi hade sångsamling fick vi sällskap av en liten kattunge som lade sig på sångpåsarna mitt i ringen bland alla barn. Det var nog dagens allra höjdpunkt, den ville kela med alla barn och vuxna med för den delen. Vi hoppas och tror att den bara var utsläppt för att bli utekatt och inte hade gått vilse :-(.

Nä nu ska bullarna förberedas inför morgondagen men barnen ska självklart vara med och slutföra dom imorgon!

Trevlig helg på er!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)