Veckan som gått, vecka 8!

2015-02-20

Hejsan allihopa!

Veckorna går så himla fort, vi hör fågelkvitter om dagarna och snön håller på och smälter bort.

Vi har i veckan varit runt i parkerna i närområdet och haft det bra.

Vi jobbar med vårat tema för Februari: Färg & form extra mycket. En favorit just nu är "färgleken" som vi kallar den. Det innebär att vi lägger ut olika färgade papper på golvet. Barnen sitter i en ring runt papprena och vi övar lite vad papprena har för färg. Sen är nästa steg att barnen går en och en och hämtar en varsin sak, vadsomhelst som har samma färg  som det papper barnet valde.Jättekul, och de lär sig verkligen!

Under nästa vecka hoppas vi hinna med vårat projekt att måla egna gardiner till lekrummet. Vi funderar på handavtryck, för det är rätt svårt att måla på tyg som far runt. Vi får se, men håll utkik i lekrummet så kommer det snart sitta uppe fina konstverk era barn tillverkat!

Annars gällande veckan som gått var vi i skogen på Torsdagen, vi var uppe i den "riktiga" skogen som har varit lite svårt på senaste på grund av mycket snö och barnvagn med osv.. Så det har mest blivit att vi stannat till starx nedanför den ordinarie skogen och åkt stjärtlapp.

Idag Fredag hade vi lite färre barn, vi var i Nälstaparken sen gjorde vi en utflykt upp till centrum och mötte Pia som var på väg till oss, barnen tyckte det var sååå kul. Behövs inte så mycket för att få glada och nöjda barn!

Hoppas alla får en trevlig solig helg

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)