Veckan som gått, vecka 15!

2015-04-10

Hejsan!

Nu är det helg igen och påsklovet har tagit slut. Det ska bli kul med en ny vecka då alla barnen är tillbaka igen.

Denna kortis veckan har bjudit på varierande väder, relativt kallt mellan varven då det blåst en del. Trots det är det dags att se över kläderna, för er som undrar vad vi tycker är bra plagg just nu, så är det så kallade skalkläder/vindplagg vi rekommenderar. Dom är tunna men tål ofast både vind och vatten. Sen lager på lager principen därunder! Galonisar blir extra kalla när det är kallt och varmt och kladdigt när det är varmare.. OM det nu inte regnar förstås då är det såklart det bästa plagget!

Annars i veckan så har vi besökt våra omtyckta parker, grillat korv i Starbo som vi sedan åt tillsammans med hemlagad mos och pitabröd.

Torsdagen bestod av lek och bus i skogen, och veckan avslutades med lek hos Azadehs grupp. Vi började med att träffas i Starbo för att sedan ta följe hem till Azadeh. Där blev vi bjudna på Spaghetti & köttfärssås som barnen åt med glädje. (Svårt gissat)! Barnen hade himla roligt tillsammans och vi kom inte tillbaka till Fröstugan förrän halv fyra. Lyckad vecka som vanligt!

Ha nu en himla skön helg med massa sol & vår värme (Hoppas vi i allafall)!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)