Vill du ställa ditt barn i kön? Gå in på: http://www.stockholm.se/forskola. Sätt ditt barn i kön via: Min barnomsorg

OBS!! I sökfunktionen för att hitta oss och ställa barnet i kön, måste ni i nuläget söka på huvudman: Hedman, Pernilla och ej Pernillas busfrön!!

Ring/ maila vid frågor!

Pernillasbusfron@live.se

 

 

PRESENTATION

 

Pernillas busfrön är en privat pedagogisk barnomsorg som finns på Rättar vigs väg i Nälsta/Vällingby. Vi är ett "mellanting" mellan familjedaghem ("dagmamma")  och förskola. Vi har en barngrupp på Max 10 barn med varierande åldrar från 1-5 år.

 

Pernilla Hedman är huvudman för verksamheten som bedrivs tillsammans med en anställd. Vi bedriver verksamheten i en stor lokal "Fröstugan" (115 kvm) med egen ingång och härligt ljusinsläpp.

Pernillas busfröns "Pedagogiska inriktning" är Traditionell förskolepedagogik som innebär att barnen får kunskap om alla ämnesområden, till exempel naturupplevelser, musik/sång och skapande i olika material och färger.

Vi fördjupar oss i olika teman varje månad som exempel färg & form eller matematik. 

Vi samarbetar med andra verksamheter vilket innebär att barnen får möjlighet till större grupper och fler kompisar flera dagar i veckan. Vi använder oss mycket av närområdet som har flertalet parklekar och skog & ängar.

 

Hos oss får ditt barn mat lagad från grunden och en mycket varierad kost. Vi köper även in enbart ekologisk frukt, mjölk etc till verksamheten.

Sammanfattningsvis består Pernillas busfrön av en mindre barngrupp som vistas i trygg miljö, där det finns tid att se och uppmärksamma alla barn. Aktiviteterna anpassas efter barnets behov och ålder, mycket utevistelse som resulterar i färre sjukdagar, kan detta vara något för ditt barn?

 

                        Välkommen!